Ringen Rehabiliteringssenter AS

Om oss

Ringen Rehabiliteringssenter AS er et privat rehabiliteringssenter midt i mellom Hamar, Lillehammer og Gjøvik. Ringen troner vakkert i terrenget like nord for Moelv sentrum, med flott utsikt over Mjøsa og omkringliggende områder.

Ringen driver spesialisert rehabilitering og har avtale med Helse Sør-Øst RHF om drift av rehabiliteringsplasser. I tillegg tar vi imot private rehabiliteringspasienter (de uten henvisning).

Se film om hverdagen på Ringen.

Samarbeid og prosjekter

Å leve i livet

Nye datoer for mestringskurs kommer.

Velkommen til gratis mestringskurs til deg i Ringsaker kommune som har eller har hatt en kreftsykdom, og til deg som partner!

Tilbudet er et samarbeid mellom Ringen rehabiliteringssenter og Ringsaker kommune. Kveldene vil bestå av sosialt samvær med mat og drikke, samtaler og undervisning blant annet fra kreftforeningen sitt kurs «livslyst» og lett fysisk aktivitet.Du vil møte fysioterapeuter, idrettspedagog og kreftsykepleiere fra våre tverrfaglige team.

Tid og Sted: Kommer tilbake med informasjon

Stedene er Tømmerli bo -og Akt.senter i Brumunddal og Ringen Rehabiliteringssenter i Moelv

Spørsmål? Kontakt:

Epost: heidi.nordsveen@ringsaker.kommune.no eller telefonnummer: 481 32 058

Tverrfaglig

Vi har 3 team, 1 for hver diagnose og sammen med pasienten jobber vi målrettet for å finne effektive tiltak for mål i pasientens individuelle rehabiliteringsplan. Vi har faggrupper i helseavdelingen som lege (spesialister), sykepleiere, fysioterapeuter, ergoterapeuter, hjelpepleiere/rehab.assistenter og idrettspedagog som danner nærteam for hver pasient. Sammen med administrasjon, resepsjon, kjøkken, renhold og vedlikehold er vi ca. 45 ansatte ved Ringen.

Kvalitet

Ringen er ISO sertifisert etter standard 9001:2015. Kvalitet, integritet og pålitelighet skal prege hele vår virksomhet, både når det gjelder leveranse av helsetjenester og andre stab- og støttetjenester.

Fasiliteter

Våre 50 senger er fordelt på 40 enkeltrom og 5 dobbeltrom, som alle har eget bad med dusj og toalett, alarmsnor, TV og trådløst nettverk. I tillegg har vi stuer og oppholdsrom for ulike aktiviteter.

Senteret har moderne treningssal, styrkerom og terapibasseng. Vårt uteområde har lavvo, gapahuk, bålplasser, lysthus og verandaer for utekos uansett årstid.

Ønsker du

Brukerundersøkelser

Ringen benytter PassOpp for rehabiliteringssenter utviklet av Rambøll. Ønsker du tilgang til alle våre rapporter, send oss en mail så sender vi gjerne ut.

Stilling ledig

Vi på Ringen er stadig på utkikk etter medarbeidere med ulik kompetanse. Vi legger ut stillinger på Finn.no og på NAV.no.
Du kan alltids sende oss en åpen søknad på:  post@ringen-rehab.no